Viktig information angående Covid -19

Vi följer Riksidrottsförbundets rekommendation

Uppdatering gällande Corona/covid19 2020
2020-03-15 11:38

På grund av den senaste händelseutvecklingen gällande Coronaviruset har Skånes Fotbollförbund tagit ett antal beslut utifrån den information som kommit från Svenska Fotbollförbundet, Riksidrottsförbund, Folkhälsomyndigheten samt Regeringen

Samtliga kurser som Skånes Fotbollförbund arrangerar eller är medarrangör till ställs in från och med fredagen den 13 mars och tills vidare. Detta gäller bland annat STU samlingar, tränarkurser och domarutbildningar såväl de som är i Skånes FF:s regi som de som genomförs ute i föreningarna där Skånes FF medverkar som utbildare/instruktör.

Skånes FF rekommenderar att:

• samtliga föreningscuper ställs in.
  • all inomhusträning och inomhusmatcher ställs in tills vidare
  • att matcher som spelas utomhus tills vidare kan genomföras MEN även här gäller att domare, ledare, spelare tar hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt att matcher spelas utan publik.
  • utomhusträningar kan genomföras OM ovan rekommendationer från myndigheter följs

Ovan är Skånes FF:s rekommendationer men det är upp till varje förening att fatta beslut utifrån de rekommendationer och riktlinjer som lämnats. Riktlinjer och rekommendationer som kan komma att ändras med kort varsel.

corona-riktlinjer.pdf »

Sport Ringen på Snapphanevallen den 1 Mars
2020-02-28 11:10
Sport Ringen kommer att vara på Snapphanevallen den 1 Mars och visa upp kollektionen. Det går bra att prova och beställa direkt av Sport Ringens representant.
De är på Snapphanevallen från kl. 10.00 - 13.00

År 2019
2019-10-22 11:40

Hej Fotbollsvänner!

Nu är matcherna färdigspelade för detta året. Skönt säger kanske många, men nu fortsätter arbetet i kulisserna med alla detaljer till nästa år.

Som ser riktigt lovande ut!

2019 var ett år med MYCKET fotboll nere på Snapphanevallen och ute runt omkring i Skåne med våra kära lag från föreningen.

En lång säsong har det varit med seriematcher mellan 13/4 – 20/10!

Vi har haft ”ProvaPåDag”, ”KickOff” som resulterade i många nya ansikten både på och utanför planen.

Ungdomslagen var ute på flera cuper i sommar bl.a. Bechfotboll i Åhus som alltid ger extra lagsammanhållning, där kanske inte fotbollen är det viktigaste.

Några har varit på STU, som är ett perfekt tillfälle för utbildning och träffa spelare/ledare från andra föreningar.

Vi har haft utbildning för våra ungdomstränare hela säsongen med C-utbildning och Instruktör från Skåneboll som har hjälpt tränarna att utveckla sin ledarförmåga.

För första gången har vi arrangerat Lions Cup för de yngsta. Ett mycket lyckat koncept som kommer återkomma.

Herrarna gick till positivt kval, igen (det har blivit lite av en vana nu), lyckades inte denna gången, men nästa år……

Lika ofta som herrarna går till kval, lika ofta ligger damerna högt i Fair Play statistiken. I år blev det en 3.e-plats av alla lag i Div. 2–4.

Vi är en förening som nu i år har funnits i 100 ÅR. Mycket historia har det pratats om detta år och många bekanta ansikten kom tillbaka till vår by för att ta del av de festligheter som arrangerades den 21/9. Många profiler i samma lokal som genom åren har passerat igenom och gjort avtryck i föreningen.

Vi är en stabil förening med stark organisation och mycket ungdomar.

Framtiden ser mycket bra ut!

STORT TACK till alla spelare, ledare, sektionsmedlemmar, domare, vaktmästare, kioskpersonal och hejande föräldrar för ett härligt fotbollsår!

//Fotbollssektionen

Herrar, 18/03 09:31