Lönsboda och Trebys damer är förenade
2016-11-15 15:51
Lillen Cucca presenterades som tränare i den nya konstellationen Lönsboda/Treby dam under gårdagens upptaktsmöte i Lönsbodas klubbstuga på Snapphanevallen.
Vidare bestämdes det vidare via handuppräckning att laget ska spela sina matcher i division 3 i svartvita dräkter.

Tränare för tjejerna från Lönsboda och Treby blir Lillen Cucca som får nuvarande tränaren Ola Cederqvist till sin hjälp som assisterande.
Se till att LGIF är med och delar på 50 miljoner!
2016-11-11 10:34
LGIF fick 6 733 kronor från Svenska Spel i oktober 2016-
TACK alla NI som spelat för oss!

Gräsroten är en form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och delar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsklubbar. Gräsroten är en långsiktig satsning på svensk ungdoms- och breddidrott och även din klubb kan få ta del av pengarna. LGoIF är ansluten till Gräsroten.

Alla som har ett spelkort i Svenska Spel kan vara med i Gräsroten. Då ansluter man tre av sina favoritklubbar via spelkortet. Detta görs i spelbutiken, på webben eller i mobilen. Varje gång det läggs ett spel hos Svenska Spel fördelas ett antal poäng på den klubb/de klubbar man valt. En lagd krona ger tio poäng. En gång per år sammanställs alla poäng som klubben/klubbarna har fått.

Följ nedanstående länd för att ge LGoIF poäng när du spelar på Svenska Spel:
Vinnarna av dragningen på Säsongskorten 2016
2016-09-13 14:29
De lyckliga vinnarna på dragningen av Säsongskorten 2016 á 5000 kr vardera är Yvonne Johansson från Lönsboda och Håkan Larsson från Killeberg.