Prova-på-dag på Snapphanevallen den 27 april
2019-04-16 11:47
Är du intresserad av att spela fotboll?

Lördagen den 27 april hoppas vi att få se så många barn som möjligt som vill prova på att träna fotboll, födda 2013 eller tidigare.

Välkomna till Snapphanevallen kl. 11:30 - 13:00. Ni får prova att träna med boll, göra olika övningar och spela. Vi berättar lite om vår förening och ni får träffa våra ungdomstränare.

Föräldrar! Vi behöver fler som kan tänka sig att hjälpa till med träningen för de yngsta. Prata gärna med tränarna på plats!

Som avslutning bjuder vi barnen på lunch.

Hoppas vi ses!

Ungdomssektionen och tränarna
Skrotinsamling
2019-04-12 13:15

Skänk ditt skrot och du stöder

Lönsboda GoiF !

Har du skrot du vill bli av med?

Då har du möjligheten att slänga det i vår container, som finns uppställd på Snapphanevallen 27-28/4.

För hämtning av skrot ber vi er att kontakta Albin, 076-619 07 81.

Alla intäkter från denna skrotinsamling går direkt till Lönsboda GoiF.

Föreningsinfo om nya appen Min Fotboll
2019-04-02 10:04

Inför säsongen 2019 introducerar Svenska Fotbollförbundet och distriktsförbunden appen Min Fotboll. Syftet är att samla svensk bredd-, barn- och ungdomsfotboll i en fotbollsanpassad digital plattform för att öka bevakning, intresse och engagemang runt svensk fotboll på alla nivåer.

Det här är Min Fotboll
I Min Fotboll kan alla matcher få en härlig bevakning genom liverapportering, foto, video & livesändning. Via appen kan användarna följa sina lags matcher live, oavsett vilken ålder eller serie lagen spelar i. De får uppdateringar och kan dela spänningen och glädjen, vart de än befinner sig.

I Min Fotboll hittar man även spelprogram, resultat och tabeller för all svensk fotboll. Alla som är på plats på matchen kan bidra till rapporteringen genom foto, film, livesändning, hejarop och kommentering. För åldersklasser med resultat och tabellräkning finns en snabb och enkel funktion för rapportering av mål och matchhändelser.

Min Fotboll har funktioner för styrning av personlig integritet, och kan användas tryggt och säkert med beaktande av dataskydd, integritet och fotbollens värderinga

Se till att LGIF är med och delar på 50 miljoner!
2019-03-01 12:16
TACK alla NI som spelat för oss!

Gräsroten är en form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och delar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsklubbar. Gräsroten är en långsiktig satsning på svensk ungdoms- och breddidrott och även din klubb kan få ta del av pengarna. LGoIF är ansluten till Gräsroten.

Alla som har ett spelkort i Svenska Spel kan vara med i Gräsroten. Då ansluter man tre av sina favoritklubbar via spelkortet. Detta görs i spelbutiken, på webben eller i mobilen. Varje gång det läggs ett spel hos Svenska Spel fördelas ett antal poäng på den klubb/de klubbar man valt. En lagd krona ger tio poäng. En gång per år sammanställs alla poäng som klubben/klubbarna har fått.

Följ nedanstående länd för att ge LGoIF poäng när du spelar på Svenska Spel:

Ungdomssektionen: Bemanning Bingo 2019
2019-03-01 12:12
Ungdomssektionens lista över bemanning bingo finns på respektive lags sida.
Hjälpa till
2019-03-01 10:19

Fyll i och lämna till närmaste sektionsmedlem eller skicka till kansliet.

Tack på förhand // LGIF

Hjälpa till inom föreningen 2019.pdf »

Herrar, 18/04 21:26
Flickor-04/05/06/07, 17/04 11:22