Årsmöte 2019

År 2019
2019-10-22 11:40

Hej Fotbollsvänner!

Nu är matcherna färdigspelade för detta året. Skönt säger kanske många, men nu fortsätter arbetet i kulisserna med alla detaljer till nästa år.

Som ser riktigt lovande ut!

2019 var ett år med MYCKET fotboll nere på Snapphanevallen och ute runt omkring i Skåne med våra kära lag från föreningen.

En lång säsong har det varit med seriematcher mellan 13/4 – 20/10!

Vi har haft ”ProvaPåDag”, ”KickOff” som resulterade i många nya ansikten både på och utanför planen.

Ungdomslagen var ute på flera cuper i sommar bl.a. Bechfotboll i Åhus som alltid ger extra lagsammanhållning, där kanske inte fotbollen är det viktigaste.

Några har varit på STU, som är ett perfekt tillfälle för utbildning och träffa spelare/ledare från andra föreningar.

Vi har haft utbildning för våra ungdomstränare hela säsongen med C-utbildning och Instruktör från Skåneboll som har hjälpt tränarna att utveckla sin ledarförmåga.

För första gången har vi arrangerat Lions Cup för de yngsta. Ett mycket lyckat koncept som kommer återkomma.

Herrarna gick till positivt kval, igen (det har blivit lite av en vana nu), lyckades inte denna gången, men nästa år……

Lika ofta som herrarna går till kval, lika ofta ligger damerna högt i Fair Play statistiken. I år blev det en 3.e-plats av alla lag i Div. 2–4.

Vi är en förening som nu i år har funnits i 100 ÅR. Mycket historia har det pratats om detta år och många bekanta ansikten kom tillbaka till vår by för att ta del av de festligheter som arrangerades den 21/9. Många profiler i samma lokal som genom åren har passerat igenom och gjort avtryck i föreningen.

Vi är en stabil förening med stark organisation och mycket ungdomar.

Framtiden ser mycket bra ut!

STORT TACK till alla spelare, ledare, sektionsmedlemmar, domare, vaktmästare, kioskpersonal och hejande föräldrar för ett härligt fotbollsår!

//Fotbollssektionen

Kvalmatch 12/10
2019-10-07 13:55
På lördag åker vi till Kopparmöllan för returmatch i kvalet till div.5 och det kommer gå buss dit. Bussen avgår kl 11.00 från Snapphanevallen och vi kommer stanna en kort stund på något ställe om man vill köpa något att äta eller dricka. De som vill följa med betalar 100:- och det betalas på bussen. Anmälan sker till Micke på 070-166 19 56 och det är först till kvarn :)
Det finns lite drygt 30 platser utöver de som är med i truppen.
/Micke
”Min Fotboll - utmaning”
2019-09-25 10:37

Skånes Fotbollförbunds ”Min Fotboll - utmaning”

Nu drar vi igång en utmaning ute i våra föreningar kring appen Min Fotboll inför säsongsavslutningen. Utmaningen är enkel och ni har chans att vinna fina priser till er förening. Men det bästa av allt är att ni kommer kunna ha mycket kul och nytta av appen när ni sedan kan följa, stötta och bli egna matchrapportrar. Som förening har ni dessutom möjlighet att ge era sponsorer och partners exponering i denna nya kanal - en bra inkomstkälla för föreningarna.

Till utmaningen;

Den förening som har fått flest nya användare av appen, från dagens datum 23/9 fram till att säsongen lider mot sitt slut 31/10, blir vinnare av utmaningen. Föreningen vinner fina priser från våra några av våra samarbetspartners;

• 4 presentkort på Hotellövernattning för 2 personer i dubbelrum på valfritt Scandic Hotell
  • 10 högklassiga fotbollar från PUMA

Vid vinst lottar Lönsboda GoIF ut 4 st presentkort på Hotellövernattning för 2 personer i dubbelrum på valfritt Scandic Hotell bland föreningens medlemmar (OBS! minst 18 år).

Min Fotboll Appen

För er som missat vad Min Fotboll är kommer här en liten kort förklaring.

Min Fotboll är svensk fotbolls nya officiella app där ni hittar alla klubbar, lag, matcher, spelprogram, resultat & tabeller. Appen gör det möjligt att dela filmklipp, bilder, referat, live-sändningar och resultat, så att alla som är intresserade och stöttar ett lag kan följa och vara en del av allt som händer kring lagets matcher. Mer utförlig information hittar ni på följande länk https://minfotbollinfo.svenskfotboll.se/

Damer, 23/10 15:35
Herrar, 21/10 16:14