Träningstider Lönsboda Sporthall
2015-11-24 13:36
Träningstider i Sporthallen Herrar, damer, P15, P11, P/F9, F13 ligger på respektive lags sida.

Träningstider för Konstgräsplanen Osby ligger på Herrlagets och Damlagets sidor.

Hjälpa till...?
2015-11-23 15:54

Fyll i och lämna till närmaste sektionsmedlem eller skicka till kansliet.

Tack på förhand // LGIF

Hjälpa till(1).pdf »

Ungdomssektionen: Bemanning Bingo
2015-01-27 16:08
Ungdomssektionens lista över bemanning bingo finns på respektive lags sida.
Se till att LGIF är med och delar på 50 miljoner!
2014-11-18 09:25
LGIF fick 6 956 kronor från Svenska Spel i oktober 2015-
TACK alla NI som spelat för oss!

Gräsroten är en form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och delar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsklubbar. Gräsroten är en långsiktig satsning på svensk ungdoms- och breddidrott och även din klubb kan få ta del av pengarna. LGoIF är ansluten till Gräsroten.

Alla som har ett spelkort i Svenska Spel kan vara med i Gräsroten. Då ansluter man tre av sina favoritklubbar via spelkortet. Detta görs i spelbutiken, på webben eller i mobilen. Varje gång det läggs ett spel hos Svenska Spel fördelas ett antal poäng på den klubb/de klubbar man valt. En lagd krona ger tio poäng. En gång per år sammanställs alla poäng som klubben/klubbarna har fått.

Följ nedanstående länd för att ge LGoIF poäng när du spelar på Svenska Spel: