Välkommen till vår hemsida!

INGA URSÄKTER!

Sibbhults IF i första träningsmatchen!
2019-02-14 07:36
På lördag kl 14.00 är det äntligen dags att starta träningsmatcherna och vi åker till Sibbhult för att möta dem på deras nya konstgräsplan. Det är oerhört skoj att vi kan vara 15st spelare till denna match då vi har ganska många återbud, dels sjukdomar, innebandy, jobb m.m.
Denna försäsongen har hittills varit bra mycket bättre än förra då vi var i genomsnitt 8-10st på träningarna, i år har vi ett snitt på 17-18st. Det blir många som får chansen att spela så här i uppstarten vilket är bra och vi har en riktigt bra trupp i år när alla är på plats och det blir en bra konkurrens om platserna.
Följande spelare åker till Sibbhult:
Emil, Fille, Oskar, Andy, Hannes, Fabbe A, Simon, Dennis, Axel K, Niklas, Alexander, Axel S, Ralle, Martin, Dodie.
Träningsmatcher m.m
2019-01-29 11:29
Nu är vi klara med alla träningsmatcher för våren och vi premiärspelar borta mot seriekonkurrenten Sibbhult på deras nya konstgräsplan lördagen den 16 februari kl 14.00. Därefter spelar vi ytterligare 6st träningsmatcher innan vi avslutar med ett träningsläger i Barcelona torsdag - måndag v13, dvs helgen innan seriepremiären. På plats i Barcelona kommer vi förutom att träna även spela en träningsmatch samt se Barca - Espanyol på Camp Nou.
Allt är uppdaterat i kalendern här på hemsidan och resultaten kommer läggas in efter varje match.

Datum för serien börjar också bli klart och en hel del finns redan inlagda på Skåneboll och detta länkas direkt in i vår kalender på hemsidan.

/Micke
Information om träningar m.m
2018-12-20 12:35

Här kommer nu ytterligare lite information om 2019!

Vi startar träningen ute på konstgräs måndagen den 7 januari kl 19.15 i Killeberg. Denna tid kommer det vara varje måndag fram tills vi kan träna på gräs i Lönsboda.

Tisdagen den 8 januari kommer det att vara Thaiboxning kl 19.30 i Osby och Oskar återkommer med mer information kring detta!

Onsdagen den 6 februari kl 18.30 startar vi även träningar på konstgräset i Osby som kommer vara samma tid fram tills vi kan träna i Lönsboda.

Lördagen den 12 januari kl 18.00 samlas vi på Snapphanevallen för en uppstart med mer information, mat samt lite teamlekar. Här bestämmer vi vidare vilka dagar samt tider vi ska löra thaiboxningen efter den 8 januari.

Hemsidan kommer att uppdateras i kalendern så alla kan gå in där och se när vi tränar samt spelar matcher :)

Boka in detta redan nu i era kalendrar så vi kan komma väl förberedda till seriestart i början på april!

Nyförvärv
2018-12-15 11:04
Nu är det även klart att Rasmus Bjursgård spelar med oss 2019. "Ralle" kommer från Treby IF och vi hälsar honom välkommen i gänget.
Mer info om träningar m.m kommer inom kort.
Nyförvärv samt info!
2018-12-04 15:55
Nu kan vi presentera de första nyförvärven inför 2019 och det är för tillfället tre spelare som är klara!

Alexander Månson: gör comeback!

Simon Olofsson: från Treby IF!

Fabian Andersson: från Treby IF!

Vi hälsar alla tre varmt väökomna till Lönsboda och önskar lycka till!

På minussidan har Pettis aviserat att han inte kommer spela 2019.

Jag vill även berätta att Oskar Nilsson tar över ett ansvar som assisterande tränare men kommer fortsätta att spela. Oskar spelade endast några matcher under 2018 och jag är helt övertygad om att han kommer bidra mycket med sin fotbollskunskap både på och utanför plan.

Timmy Nilsson fortsätter som lagkapten och även han kommer ingå i en liten grupp som kommer hjälpa mig i och kring laget och därmed även ytterligare ansvar.

Vi jobbar vidare för att spika truppen inför 2019 och mer information kommer att läggas ut på hemsidan så fort allt är klart. Vad gäller träningstider, träningsmatcher och träningsläger så återkommer vi med detta så snart som möjligt.

Lör 20/10 14:00
Lör 13/10 14:00