Ungdomsavslutning 2019

Fler bilder (+13) >>

A V S L U T N I N G för ungdomslagen 2019 idag i sporthallen⚽️

Stort tack till alla spelare som kom till dagens avslutning.

Matcher spelades hela tiden och samtliga gjorde ett bra jobb, de fick lätt lunch och allt avslutades med träningspris och godispåse.

Många yngre spelare var med men vi är så glada att många av de ”äldre” lagens tjejer och killar kom idag. De yngre ser upp till er och ni var stora föredöme i spelet.

Tack även till er föräldrar som kom till hallen för en trevlig stund och hejade på våra duktiga ungdomar

Ha det fint så syns vi för nya tag 2020⚽️
Tränare & Ungdomssektionen

Avslutning för PF7 och PF6 26 September
Idag tränade vi sista gången för säsongen och hade en liten avslutning med barnen födda 12 och 13. Vi lekte lite lekar, spelade massa fotboll och åt korv med bröd. Sist hade Zlatan varit och lämnat en skatt som barnen fick leta efter. Det blev väldigt lyckat! Vi tackar för denna säsongen och längtar redan till våren när vi får spela fotboll igen med alla underbara barn. / Emelie Linn Katarina Kim och Andreas
Superbilbingo 2019

Åhus Beachsocker 2019

Fler bilder (+14) >>

Åhus Beachsocker P11

Då har P11 spelat klart på Åhus Beach.
Vi summerar de två dagarna med 6 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust.
Vi vinner också det finaste priset av dem alla FAIR PLAY i hela P11 åldern, framröstat av Skåneboll tillsammans med andra åskådare, domare och lag.

Tusen tack till Petra och Per som ställde upp som ledare 🤩
Fantastiskt bra jobbat alla barn, ledare och föräldrar ⚽️😃

Prova-På-Dag den 27 April

Fler bilder (+4) >>

Vilken fantastisk Prova-på-dag och Kick off vi fick för våra ungdomar⚽️💚
Många nya kom för att provträna👍

De lite äldre ungdomarna fick teori med Ida Mattson Levin, vad gäller kost, sömn och förberedelser man själv kan göra. Många bra enkla tips som vi hoppas flera tar med sig hem till föräldrarna. Därefter hade hon enkel styrka med kroppen.
Sen körde Berka lek med boll och vi avslutade med spel på olika vis⚽️💚

Samtliga som deltog idag fick hamburgare och dricka, även frukt o gifflar för de stora efter träningen. Dessutom fick alla med sig fotboll och vattenflaska hem🤗⚽️ Vi hoppas att fler vill träna och spela fotboll även hemma, försöka få barnen till mer aktiv fritid.

Stort tack Ida och Berka för er hjälp idag🤩
Tack också till alla ungdomar som kom ner till Snapphanevallen och gjorde denna dagen så bra!!

Ungdomssektionen och tränare⚽️💚

Styrelsen 2019
Övre raden Göran Nilsson, Camilla Svensson, Leif Olofsson, Nedre raden Anna Olsson, Tommy Johansson, Therese Cederqvist, Roland Lundin

Träning på Träningsverket inför säsongen 2019

Våra lag 2018

Ungdomssektionens Avslutning 2018

Fler bilder (+8) >>

En riktigt bra avslutning för ungdomarna i Sporthallen idag 80 ungdomar blandades och fick spela cup-spel blandat med spel för de allra yngsta. Alla kämpade på bra och vi fick se många fina mål, passningar, räddningar och brytningar.

Så viktigt för ungdomarna att behålla föreningskänslan, att komma hit och göra sitt bästa tillsammans med ungdomar från andra lag. Laget före jaget
Denna gång va det team Barcelona som vann äran

Nu vilar vi upp oss från fotbollen inför 2019!

Tack för ett fantastiskt år!
Tränare, ledare, U-sektionen

Spelarutbildningsplan - Skåne

Nu är det klart!
Under 2019 kommer Skåneboll och Skåneidrotten jobba för att utveckla oss som förening men framförallt för att ge spelare och ledare rätt förutsättningar och vägleda oss.

Vi kommer ha en instruktör på Snapphanevallen varje vecka

En meriterad Sven-Olof ”Berka” Bergman, spelat många år i Mjällby när de låg i allsvenskan Även spelat UEFA-cupen med IFK Norrköping

Spelarutbildningsplanen för Skåne kommer vi ingå i.

7/11 Ikväll har fokus varit på fortbildning för flickfotboll. Hur får vi våra flickor att fortsätta utvecklas? Hur kan vi tränare bli bättre på att få fram det bästa av kollektivet? Kroppsspråk i kombination av trötthet och tappad fokus. En liten del av det vi fick se och höra ikväll med FCR F19 och A-lagets huvudtränare Jonas Eidewall.

Årsfest 2018

Fler bilder (+18) >>

20:e oktorber var det årsfest på Granada! Ett härligt gäng och ett superbra band som spelade ”Släkkten” gjorde festen lyckad.

Många priser delades ut till våra seniorlag och tränare🏆

Årets guldbollar gick till
Tina Johansson och Fabian ”Fabbe” Olofsson
Stort grattis till er🌟🌟

Spelarnas val gick till
Matilda Larsson och Hampus Flinck

Året mål: Mattias Pettersson

Årets Skyttekung: Dennis Bergdahl

Grattis till er🌟🌟

2018 avslutas med årsmöte 20/11, sen tar vi nya tag 2019⚽️

Föreningensdag 2018

Fler bilder (+8) >>

Tack alla som på något vis gjorde Föreningens dag 2018 så bra!
Tack till alla som kom ner till Snapphanevallen under dagen eller kvällen.
Så kul när vi har mycket folk nere på vår fina anläggning.

Vi började dagen med knapp förlust för P14 mot Knislinge, F9 vann sin match mot Glimåkra och
tjejerna i F12 & F14 spelade oavgjort i sina matcher mot Wä och Tomellilla. Em avslutades med vinst för herrarna mot Östanå!

Kvällen blev också väldigt lyckad, mycket folk och barnen roade sig med fotboll och hoppborgarna som stod där hela dagen och kvällen. Vi fixade mat och kaffe till 95 pers👍

Nästa år är det 100 års jubileum och planeringen är redan i full gång.
Boka 21/9 2019 redan nu👍☺️⚽️

Våra Lag 2017

Ungdomssektionens avslutning 2017

Fler bilder (+9) >>

Årsfest 2017

Fler bilder (+15) >>

Årets Vaktmästarnas Val 2017 tilldelades Kim Johansson

Motivering:

För med sitt stora egenansvar. Kommer först och är alltid kvar som siste man på anläggningen, för att plocka upp och städa efter både träning och match. Detta underlättar enormt för vaktmästarna i deras arbete.
Bilbingo 2017

Fler bilder (+16) >>

Drive in Bio Lönsboda dagen 5/5

Styrelsen 2017