Juni månads LGIF:are är Felix Hofflander
Motivering: För hans mod och engagemang som ungdomsdomare.
Septembermånads LGIF:are är Torbjörn Karlsson
Motivering: En förälder och eldsjäl i ungdomslagen. Han finns där på träningarna, matcher för  barnen och hjälper dem med allt från att knyta skor till att ta hand om skadade/ledsna barn. Ställer inte bara upp i sitt egna lag utan finns till hands på hemmamatcher även för andra lag. Föreningen klarar sig inte utan dessa eldsjälar!
Månadens LGIF:are är Melker Andersson
Motivering: Melker är en riktig kämpe som alltid ger allt både på träning och match.
                 På kort varsel tvekade han inte att åka med det amerikanska gänget Ayso Region 69 till Gothia Cup.
                 Laget från USA var ett mixat lag från olika klubbar och Melker var den enda från Sverige, mycket modigt gjort                      och ett härligt fotbollshjärta.
                 Melker gjorde mycket bra ifrån sig och gjorde även några mål.
                 Självklart gjorde Melker reklam för LGIF med att representera i vår dress.
Juni Månads LGIF:are är Martin Larsson
Motivering: Martin Larsson som med kort varsel och full av energi och entusiasm ställde upp i A-laget, när det saknades spelare till matchen mot Ballingslöv.
Maj Månads LGIF:are är Axel Kjellsson
Motivering: Axel har sedan fjolårets säsong utvecklats som spelare och har visat tidigt under nuvarande säsong att han gjort stora framsteg som fotbollsspelare.
Mars månads LGIF:are är Emma Roslund Johansson

Motivering: Emma har gått in i rollen som ny ordförande i ungdomssektionen med lust och energi. Hennes förmåga att informera och strukturera gör att hon blir månadens LGIF:are

Januari månads LGIF:are är My Cederqvist
Motivering: För ett riktigt klubbhjärta då hon åkte från Skövde för att spela cup i Jägersborg med damerna.
Dessa människor som ställer upp är riktiga stjärnor.
December månads LGIF:are är Jan-Erik Jönsson
Motivering: För sitt stora engagemang och sin närvaro vid bingokvällarna.
November Månads LGIF:are är Stefan Olofsson
Motivering: Stefan är ständigt närvarande när behov finns och visar stort ansvarstagande inom föreningen.
Oktober Månads LGIF:are är Killarna i P9
Motivering: För ett år där spelarna utvecklats stort i sitt passningsspel och tillsammans jobbar som ett lag. Till hösten gick de upp en serie, från lätt till medium men de fortsatte att spela riktigt bra fotboll. Träningsflitiga och viljan att lära gör att dessa killar kommer att fortsätta att utvecklas framåt.
September Månads LGIF:are är Daniela Ramsten
Motivering: Daniela har visat en stabil insats och "hållit nollan" i flera för laget viktiga matcher.
Augusti Månads LGIF:are är Bashir Khalili
Motivering: För en stabil personlig utveckling i seniortruppen. Gedigen kämpar insats och en positiv inställning har Bashir Khalili skapat många målchanser och därmed också mål. Har har dessutom med hårt arbete på planen blivit en viktig kugge för laget.
Juli Månads LGIF:are är Daniel Lindblad
Motivering: Daniel har tagit på sig det stora ansvaret som målvakt. Efter bortapp på målvaktsfronten klev Daniel in från anfallspossition till målvakt och har gjort detta med mycket gott resultat. Han har endast släppt in 9 mål på 11 matcher.
Juni Månads LGIF:are är Therese Cederqvist
Motivering: För sitt stora engagemang inom föreningen som kassör, tränare och för hennes uppstart och uppdateringar av LGIF på Facebook, vilket redan har bidragit till ökat intresse för föreningens verksamhet.
Maj månads LGIF:are är F10

Motivering: För sin entusiasm, energi och den glädje de ger varandra på träning och match. De tog även sin första poäng i senaste matchen.

April Månads LGIF:are är Kim Johansson
Motivering: För sitt engagemang såväl på som utanför planen.
Mars Månads Lgif:are är Tilda Nilsson, Moa Vestholm och Elin Karlsson
Motivering: Med stort mod och kämpar glöd debuterade tjejerna i damlagets träningsmatch den 13 mars.
Februari Månads LGIF:are är Ricky Karlsson
Motivering: För sitt stora engagemang för ensamkommande flyktingbarn.
Januari Månads LGIF:are Februari är Alexander Johansson
Månadens LGIF:are är Alexander Johansson
Motivering: Alexander är som tränare för herrlaget en frisk fläkt som med stor entusiasm går in för sitt uppdrag
 och ger det "lilla extra"