SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Maskotar vid Vittsjös Allsvenska match
 13 Oktober, denna höstsöndag åkte F10 och några P/F 7-spelare till Vittsjö för att agera maskotar i den damallsvenska matchen mellan Vittsjö och Kristianstad. 
Vilken häftig upplevelse för de spelare som var med! 
Ett extra tack till de spelares småsyskon som ställde upp som extramaskotar så Lönsbodas matchställ var väl synliga på Vittsjö IP!!
Matcher 2019
Bild 1: Idag har Lönsboda F10 spelat vårsäsongens sista match. Matchen spelades mot Vinslöv och slutade med vinst trots att vi kom till spel utan avbytare. Utvecklingen för laget denna vårsäsong har varit stor och resultatraden har varit positiv med 7 vinster, 1 oavgjord och endast 1 förlust. Vi ser fram emot många spännande matcher till hösten!👍🏼

Bild 2: I regn och rusk möttes idag Lönsboda F10 och Kristianstad DFF för match på Snapphanevallen. Återigen var det en jämn och spännande match som utspelade sig. Spelet böljade fram och tillbaka och båda lagen kämpade på bra i de kalla vädret. Lönsboda räddade dessutom en straff. Till sist avgick Lönsboda med segern.
En store eloge till Kristisnstadstjejernas sportslighet! Fantastiskt att se! När en av Lönsbodatjejerna går ut efter att ha fått ett hårt skott i magen, byter Kristianstadstjejen samtidigt för att gå o kolla till lönsbodatjejen. Härligt att se! Det är detta barn och ungdomsfotboll handlar om. Ärlighet, sportslighet och spelglädje!! 👍🏼

Bild 3: Idag har LGIF’s fantastiska F10-tjejer varit i Hässleholm och spelat mot FC Hessleholm Gul. Tjejerna började matchen lite försiktigt men ju längre matchen gick ju mer tog vi över spelet, och vann matchen fullt rättvist. Härlig kämparmatch tjejer!

Bild 4: Idag har F10 varit i Åhus och mött Åhus IF. Tjejerna stred på tappert (vi kom till spel utan avbytare) mot ett mycket duktigt Åhuslag. Dock räckte vi inte till idag utan mötte en motståndare som kommit lite längre i sitt fotbollsutövande. Dock ger vi inte upp utan ser framåt mot nya matcher. 
/ Ingmar och Benny
 
Diamantsponsor
Guldsponsorer
Silversponsor